Puigdemont demana als catalans que li donin força el 26-J per negociar a Madrid els termes de la independència

Mas reivindica el suport a CDC perquè és el vot “fiable i útil” i no té “segones agendes”

– El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha demanat als catalans que li donin força el proper 26-J per negociar a Madrid els termes de la independència. “Jo vull tenir molta força al darrere, vull que les posicions que defensi el Govern vinguin avalades per una gran força de gent insubornable”, ha reclamat en el míting central de CDC a Vic. També el president convergent, Artur Mas, ha reclamat reforçar Puigdemont el proper diumenge perquè no depengui de la CUP. Mas ha reivindicat el suport a Convergència perquè és el vot “fiable, de la utilitat”, i perquè és una formació que “no té segones agendes”. El cap de llista, Francesc Homs, ha fet al·lusió a la vista de Mariano Rajoy a Lleida i ha criticat que el PP tingui una mirada sobre la realitat catalana “com si fos de la seva propietat”.


   Miquel Calçada revela que votarà Santi Vidal el 26-J en lloc de a si mateix

El cap de llista de CDC al Senat per Barcelona, Miquel Calçada, ha revelat aquest diumenge durant el míting central de campanya que el 26-J votarà el jutge Santi Vidal, que es presenta per ERC, en lloc de a si mateix. Sí que marcarà les creus dels altres dos candidats de CDC, Clara Tarrida i Quim Clavaguera, a més d’optar per la llista que encapçala Francesc Homs al Congrés. Calçada ha argumentat que ja va apostar per Vidal el 20-D i que no li agrada votar-se a si mateix. Al seu parer, el que cal és ara “donar un senyal ben clar i fer una votació massiva per la independència, i que cadascú voti l’opció sobiranista que vulgui”. Per la seva part, el president convergent, Artur Mas, ha apuntat amb ironia que ell sí que posarà la creueta a la casella de Calçada. “I us demano que a part d’ell que no es despisti ningú més”, ha afegit.

Santi Vidal respon a Miquel Calçada: “El suport és mutu”

El cap de llista al Senat pels republicans no revela explícitament si votarà el convergent però garanteix que “de ben segur” faran “una feina immensa a Madrid”
ACN Barcelona .- El jutge i cap de llista d’ERC al Senat, Santi Vidal, ha respost a la declaració d’intencions del seu homòleg per CDC, Miquel Calçada, de cara a les eleccions del 26-J. El candidat al Senat per Convergència ha assegurat que votarà Vidal enlloc de si mateix perquè ja va fer-ho el 20-D i perquè no li agrada votar-se a si mateix. El republicà li ha respost aquest diumenge des de les xarxes socials: “El suport és mutu! De ben segur que farem una feina immensa a Madrid”, ha escrit al Facebook.

Deixa un comentari