Esteve Sala (1934-1935) Fou el primer president que incorporà una dona a la directiva, Anna Maria Martínez Sagi

 

Esteve Sala es va convertir en el vintè president del FC Barcelona el 16 de juliol de 1934 amb el principal objectiu de redreçar la crítica situació per la qual passava l’entitat. Els dos principals problemes que resoldre eren les crisis econòmica i esportiva

Esteve Sala i Canyadell

Fill de Castellbisbal ( de la granja )

President del FC Barcelona 1934-1935

Esteve Sala i Canyadell - President del FC Barcelona 1934-1935Esteve Sala i Canyadell – President del FC Barcelona 1934-1935

Esteve Sala i Canyadell es va convertir en el 20 president del FC Barcelona,el 16 de juliol 1934 a un moment particularment difícil per al club, tant en termes financers i esportius.

A l’assemblea de trobar un substitut de Joan Coma i Sarasols , la posició en realitat havia estat ofert a Josep Sunyol , que va succeir a la Sala en 1935, però Sunyol havia rebutjat la presidència en la volta al·legant compromisos de treball i problemes de salut.

Per resoldre els problemes esportius, Sala va signar Plattko com a entrenador juntament amb dos jugadors estrangers, el Berkessy hongarès i els Fernández d’Uruguai, com així com dos catalans, Raich i Escolà.

com a resultat, el FC Barcelona va guanyar el Campionat de Catalunya.

Esteve Sala va ser el primer president d’incloure una dona en el tauler, Anna Maria Martínez Sagi.

Ell era també propietari de l’hotel Orient a la Rambla i, pel que sembla, era un admirador tal de Josep Samitier que li va permetre quedar-se a l’hotel de manera gratuïta amb tots els àpats a la casa també.

Després d’un any en el càrrec, la Sala va decidir no presentar-se a la presidència de nou per personal raons i en l’assemblea del 25 de juliol de 1935, Josep Sunyol va ser triat per succeir-lo.


201111212fuente

Font  i bar de Canaletas

https://mtvo-bcn.blogspot.com.es/2016/01/la-ramblas-la-barcelona-d-abans-d-avui.html

Deixa un comentari