Obres de la Església 1999-2000Les obres del 1999-2000, són amb part la recuperació d’uns signes de la parròquia, de la seva història i vivències personals de molts anys,
encara que no siguin els mateixos elements si u és l’esperit per això mateix ens fitxem
,Sant Crist de Josep Ricard Maimir!,JOIES AMB FORMA DE 5 VITRALLS ,El Crist” Diu” passeu, en què veiem compaginat, la Fe,l’Esperança ,i sensibilitat en els treballs fets pels magnífics,autors Josep Ricart Maimir, Joan Vila Grau ,Bonet, Xavier Martos.


Les obres van ser fetes mentre era rector de la Parròquia de Sant Vicenç de Castellbisbal.
Mossèn Jordi d’Arquer I Terrasa


Fotos fetes per Ton Duran Rabella

I amb aquestes dues imatges que si no tenen un valor escultòric si representen la història i el compromís amb el país. Aquesta manera de fer la trobem amb Mossèn Joan Net i Cruixent Prev. de Molins de Rei amb aquesta carta adreçada als Pomells de Joventut , que enllaça amb la tradició de l’Església de sensibilitat envers el País

Engrandir imatge Sant Galderic.


Qui era Sant Galderic?

Sant Galderic (també anomenat Galdric) va néixer entre l’any 820 i 840 a Vièleville (Vilavella en occità i avui Saint Gaudéric), a prop de Carcassona (Llenguadoc). Els seus pares, procedents dels Pirineus, aprofitaren els beneficis concedits per Carlemany per conrear i repoblar les terres occitanes. Galderic va viure fent de pagès i es va distingir per ser un bon treballador i saber treure profit de les coses ajudant a tots aquells que ho necessitaven. Estimava la feina i manifestava un gran sentiment de religiositat i d’amor a la naturalesa. Va morir un 16 d’octubre al voltant de l’any 900 i, en el concili de Narbona, celebrat l’any 990 va ser canonitzat i reconegut com a patró de la pagesia.  Continua….

Engrandir imatge Sant Jordi


Sant Jordi Patró de Catalunya

Sant Jordi (Diòspolis, Palestina, v. 270 – Nicomèdia, Bitínia, 303) va ser un militar romà d’origen grec convertit al cristianisme i mort com a màrtir per no voler abjurar de la seva fe. És venerat en la majoria de confessions cristianes i en l’Islam, de manera que ha esdevingut un dels sants més populars, especialment durant l’edat mitjana. No obstant això, la seva historicitat és discutida i, probablement, és un personatge llegendari.
Viquipèdia

Llegenda

————————————————

Gràcies per l’amabilitat a:
Mossèn Miquel Àngel
Anton Duran