carbassa sonetera

Soneteras és una de les moltes varietats de carabasses, les carabasses és una variant de la general (Cucurbita pepovar, patissonia). Soneteras tenen una forma de disc, la seva superfície pot ser rugosa de manera diferent. Color madurs soneteras és blanc i és un dels tipus més utilitzats de carabasses amb nosaltres. El seu sabor és excel·lent i a causa de les propietats també es recomanen en la dieta dels nens petits.

Enciclopèdia de les verduresAmèrica: Cucurbita pepo var. Patissonina

Un altre nom: Pattypans, potirons, soneteras, patisson – courge

Un segell característic de soneteras és la seva forma i color. Gràcies aplanat, diskovitému forma amb les costelles marcades i soneteras madurs blancs són fàcilment ser identificable d’altres tipus de carabasses.

En la composició de soneteras té la major participació en el contingut d’aigua de les substàncies i perquè almenys en aquest vegetal es produeixen els sucres, són ingredients molt adequats per als nens i les persones que fan dieta. Soneteras són una font de potassi, sodi i fòsfor. Efecte positiu en la digestió humana, ajuda a eliminar les substàncies nocives del cos. Alhora, augmentar la immunitat del cos i en general, alleuja i regenera. A més ajuda a reduir el nivell de greix a la sang, mentre que te un efecte positiu sobre el cor i el sistema cardiovascular. També ajuden amb problemes amb el pàncrees. També és diürètic eficaç i generalment a alleujar els problemes renals. Consumir soneteras també pot ajudar els problemes causats pel reumatisme, l’arteriosclerosi i la gota.

Preparació a la cuina:

Top soneteras menjar crues, però el tractament de calor per perdre sabor, més aviat el contrari.Embolicat com filet empanat es molt bo. La cuina soneteras s’adapta a rostir, sopes, salses i altres ajustaments.

Enciclopèdia de les verduresSoneteras bullides tallats a trossos, que se serveix ruixar amb pa ratllat o formatge ratllat i la mantega fosa. Estofat de preparar com cervells amb ou, podem afegir els pebrots guisats, condimentats amb pebre vermell, anet i salsa de crema.

Cabdell Patizonové va ser preparat de manera similar com el colinabo. Soneteras plena com els pebrots o col farcit de carn. Fry recobert de pasta o farina, ous i pa ratllat i servit amb salsa tàrtara.Els soneteras estan preparats i amanides. Vostè pot assaonar amb anet, fulles d’api, comí, guarniment d’oli, crema, llet, etc

Lleugerament sobre dimensionat soneteras Pelar i ratllar la papa.Picades soneteras poden esterilitzar com els cogombres, en vinagre.

Receptes amb soneteras:

Això esta tret de

http://www.receptyonline.cz